Weekendopvang

Op zorglocatie bieden wij weekendopvang aan. Tijdens deze weekenden wordt er zorg en begeleiding gegeven door betrouwbaar en ervaren personeel.

Eén van de belangrijkste dingen op deze zorglocatie is het hanteren van een duidelijke structuur, rust en regelmaat. Wij werken met een planbord waarop alle informatie voor het betreffende weekend wordt vermeld.

Wanneer u uw kind komt brengen nemen wij graag even de tijd voor een gesprekje als u dit wilt. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets gebeurt in de leefomgeving van uw kind waarvan wij op de hoogte moeten worden gesteld.

Er worden elk weekend activiteiten voor uw kind georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld zijn een dagje zwemmen, een middag bioscoop, een dagje pretpark/dierentuin en nog veel meer mogelijkheden. Er wordt gekeken naar de draagkracht en interesses vanuit de kinderen zelf. Tijdens deze activiteiten wordt uw kind uiteraard optimaal begeleid door onze medewerkers.

Wij bekijken naar aanleiding van het intakegesprek in welke groep uw kind het beste past. Want dat is het allerbelangrijkste: Uw kind moet zich prettig en thuis voelen op onze zorglocatie!

Wij nemen u graag een stukje zorg uit uw handen.