Sporten voor kinderen met een beperking

Speciaal voor kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 tot 18 jaar (denk hierbij aan bijvoorbeeld ASS, ADHD, MCDD, hechtingsproblematiek) zijn wij gestart met sporten in Sporthal De Fakkel in Losser op dinsdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur. Dit onder begeleiding van een (bjina) afgestudeerde PMT-er en begeleiders van Zorg voor Kidzz.

Dit uur sporten is alléén bedoeld voor kinderen die (nog) niet goed kunnen functioneren binnen een reguliere sportvereniging. Spelenderwijs leren ze bij ons ontdekken wat ze leuk vinden en wat de mogelijkheden tot sporten en bewegen zijn. We gaan (voorlopig) uit van maximaal 12 kinderen per keer

Zonder vooraanmelding bij ons kun je niet meedoen. De kosten voor het uur sporten zijn € 1,50 per keer. Kinderen mogen 10x meedoen. In die tijd gaan wij observeren en analyseren. Daarna wordt er een kort evaluatieverslag gemaakt waarin onze bevindingen en aanbevelingen staan. Hiermee is het misschien mogelijk om toch op een reguliere sportvereniging mee te kunnen doen. Mocht blijken dat een kind langer dan 10x bij ons is, dan gaan we hierover met elkaar in gesprek voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via sporten@zorgvoorkidzz.nl.