Recensies

Wij vinden het altijd leuk om recensies te ontvangen voor op onze website. Deze kunt u achter laten op het contactformulier.

Ingestuurde recensies

Deze stichting is sterk gemotiveerd begonnen aan het  ‘zorgboerderij avontuur’. Eigen ervaring in hoe het niet moet, hebben ze gebruikt om op ‘hun zorgboerderij’ te laten zien hoe het wel moet. Ze denken mee met zorgen, kijken naar de behoeften van de jongere, wat hij/zij nodig heeft en in welke groep hij/zij het beste zou kunnen passen. Ze zorgen voor een leuk, gevarieerd weekend zodat het voor het thuisfront ook gemakkelijker is om de zorg voor even uit handen te geven. Het contact met ouders wordt zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Bij het brengen is er altijd ruim de tijd voor een kopje koffie/thee en het bespreken van bijzonderheden of gewoon even gezellig bij te praten over van alles en nog wat. Het personeel zit vol met ideeën om de zorgboerderij een succes te laten worden voor iedereen. Jolanda, moeder van een logé.

Onze zoon heeft het erg naar zijn zin, hij vind de uitstapjes altijd leuk en gezellig. Ook heeft hij veel aan de mail die voor het weekend gestuurd wordt. Hij weet dan wat hij kan verwachten. Ook kan hij goed overweg met de leiding en andere logees. Wij als ouders vinden de betrokkenheid van het personeel erg goed en hebben het gevoel dat ze bewust bezig zijn met zorg voor kidzz en de kinderen ook als zodanig behandelen. Detlef, vader van Jeffrey.

Bas vindt de boerderij geweldig. Hij verheugt zich dan ook elke keer weer. Aan  het begin van de week begint hij er al over: vrijdag ga ik weer naar de boerderij hè? Als hij weer thuis komt is hij moe en voldaan. Wij genieten elke keer weer van de verhalen die wij van hem horen en vooral over de leuke activiteiten die ze hebben gedaan. Het personeel, daar ben ik heel kort over: GEWELDIG…..Toppertjes!!! Aldus Jacqueline, moeder van Bas.

Onze zoon maakt een enorme sociale groei door in omgang met anderen en met zichzelf. Dit leert hij op een leuke manier. Hij gaat met heel veel plezier naar de boerderij. Bij speciale gebeurtenissen zoals een kampioenschap met voetbal, kan er spontaan worden afgeweken van het programma en gaat er iemand van de leiding mee naar zijn wedstrijd. SUPER!! Het personeel is overgestapt naar deze stichting om de kinderen niets tekort te doen en ze laten zien dat de zorg ook goedkoper kan. Het geld komt ten goede aan de kinderen!! Aldus de moeder van een logé.